Anlægsgartner Odder, Horsens, og Skanderborg

MT Hus & Have er en professionel anlægsgartner i Odder, Horsens, Skanderborg og Århus. Med et nøje øje for detaljer og mentaliteten om først at være færdig når kunden er tilfreds, kan du trygt vælge os til udførelsen af dit næste projekt. Hvad end det er en mindre eller større opgave, så sørger vi for at få løst opgaven med kvalitet og service i fokus.

Belægninger

En ny indkørsel, terrasse eller sti kan sparke helt nyt liv i din ejendom. Vi rådgiver dig om, hvilke sten eller fliser du kan vælge mellem, eller hvis du allerede har en helt klar idé om, hvordan det skal se ud, så hjælper vi jer med at få realiseret drømmen.

Hvad koster det at få lagt fliser? Det er svært at give et skøn på prisen uden at have set opgaven. Prisen afhænger af, om eksisterende belægning skal op og bortskaffes, om det er helt nyanlæg med ny sandpude under, eller om det er store og tunge 60×120 fliser som skal bruges i indkørslen.

Vi kommer altid ud og kigger jeres projekt inden vi giver tilbud, og kommer til tider også med gode ideer undervejs i mødet. Se et lille udvalg af forrigt udførte indkørsler eller terrasser her på siden eller under Galleri.

Har I selv mod på at lægge fliser, så tag et kig på siden Graveopgaver. Her er det muligt at læse mere om, og bestille, gravearbejde på timebasis. Så slipper I for at svinge skovlen selv.

Støttemure

En flot støttemur kan både være praktisk og dekorativ. Vi tilbyder opbygning af størremure i natursten eller betonsten, store og små. En støttemur kan bruges til at opdele haven i mindre sektioner, give haven mere sjæl eller til at udnytte den begrænsede plads, man eventuelt har.

Mindre støttemure kan også bruges som alternative mure til højbede, hvis man ikke påtænker at flytte bedet lige foreløbigt.

Der findes mange løsninger på udseendet af støttemure. Vi rådgiver dig gerne om dine muligheder omkring materialevalg ved et eventuelt møde.

Anlæg af græsplæne

Hvis hunden har prøvet at nå Kina midt på plænen, eller der er blevet spillet lidt for voldsom fodbold, så kommer vi gerne og kigger på hvad vi kan gøre for din plæne.

Der findes forskellige løsninger på græsplæner, alt efter hvor medtaget den er. I nogle tilfælde kan vi måske nøjes med bare at toppe op med lidt muld og nogle græsfrø, men hvis festen banker på døren, så skal det gå stærkt med en ny rullegræsplæne.

Vi tilbyder også totale have løsninger ved fx nybyggeri. Vi følger gerne en allerede udfærdiget tegning, eller sætter jer sammen med en havearkitekt i området.

Ny hæk

Hvis I er blevet trætte af den gamle hæk, eller naboen har lidt for godt udsyn til jeres terasse, når der er grillaften, så planter vi gerne jeres nye hæk.

Der er mange sorter hæk at vælge mellem. Klassikerne, og nogle af de populæreste her i Danmark, er bøgehækken, naurhækken, ligusterhækken eller laurbærkirsebær. Vi rådgiver gerne om jeres valg af planter ved et eventuelt møde.

Hvad koster en ny hæk? Prisen afspejler altid hvilken sort man vælger, og hvor høj hækken skal være fra start. For eksempel, så er en standard bøgehæk på 100cm er  typisk 3 år undervejs hos producenten, og når vi planter den hos en kunde, tager vi omkring 375 kr pr meter, hvis der ingen hæk stod i forvejen.

Læs mere om vore ydelser og priser her.

En anlægsgartner kan udføre mange andre ydelser end de, som er nævnt her. I er altid velkomne til at kontakte os via formularen her på siden, hvis har spørgsmål eller vil booke et møde med MT Hus & Have – Anlægsgartner i Horsens, Skanderborg og Odder

Tak for din tid,
Marcus

Vil du se billeder af vores arbejde?